måndag 6 augusti 2012

Hello monday

Måndag morgon och tack och lov, fortfarande semester. Det kryper allt närmare nu, det verkliga, vardagliga, dagis, jobb och pussel för att hinna. Men jag är positiv, det blir bra det med, det är jag säker på.

Igår hade vi en lång och fin söndag. Hanns med lite shopping till ungarna och sedan både fika och middag hos bästa vännerna på Solsidan :)

Tures höstgarderob behöver ju fyllas på med både det ena och andra. Stövlar är besällda, det blev ett par andra då storleken var slut! Men jag håller tummarna att de går på...

Köpte snygga små skinnsneakers på H&M.

 
Och en t-shirt i sköna färger på Kappahl.

Fröken Lilly har en ganska välfylld garderob...men behöver lite koftor och leggings. Så det fick bli en zebrarandig till henne.

Ska rensa ur deras garderober på allt urväxt, och min egen med. Funderar lite på att göra en Tippbritta bloppis där ni kan fynda fina grejer billigt. Kan det vara något? Har uggs, Converse och massor med kläder som skulle behöva nya hem :)

4 kommentarer:

 1. Gör'ne! Bra kombo, din roliga fina blogg och en loppis

  SvaraRadera
 2. De gillas!
  Skinn skorna va otroligt tuffa.

  SvaraRadera
 3. Fina prylar du hittade till barnen! Älskar zebran! Jag funderar på att öppna en liten loppisbutik i staden där jag bor, samt ha lite annat smått och gott. Det skulle vara superkul att sälja dina tetror där!! Synd att du inte bor här i stan... Ett paket på väg alltså:) Den dyker garanterat upp här på bloggen så fort den har kommit!

  Allt gott/ Kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. En egen loppisbutik, vilken dröm! Hoppas det blir av! Hoppas du får ditt paket idag :)
   Kram!

   Radera