onsdag 14 mars 2012

Tippbritta i påskägget

Vad säger ni om att få en present från Tippbritta design att fylla påskägget med ?!

Var med i min utlottning av en mössa i valfritt tyg från mitt lager (se inlägg nedan) och få mössan innan påsk.

Jag vill att du berättar vilken inredningspryl som står högst på din önskelista i vår samt vilket tyg du väljer och vem som ska få mössan om just du vinner! Svara med en kommentar.

Jag drar en vinnare på söndag 17 mars kl. 20.00.

Lycka till!

Ture i klövermössa a 'la Tippbritta

 

13 kommentarer:

 1. Hepp! Något av allt som står högst upp på min önskelista är
  Anton-serien från Mio. Fiint! Men då måste det även ingå barn som inte
  hackar eller målar sönder grejerna...

  http://www.mio.se/Matrum/Bord/Matbord/Anton-Matbord/Anton-Vitlackerad-Ben-oljad-massiv-ek-L-185-B-95-H-75/

  SvaraRadera
 2. Allra överst på min vårönskelista är min toksnygga pinnsoffa som jag tänkt måla i någon fräck färg!

  Om jag skulle vinna så skulle jag välja en enfärgad mössa med en snygg turkos tag att lägga i ett påskägg, bara till mig själv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, glömde berätta vem som skulle få den... En ceriserosa stjärnmössa till min dotter då hon är världens goaste 9-åring som har ett hjärta av guld. En stjärna helt enkelt!!!

   Radera
 3. Överst på min lista står en svart breger vattenkanna i plast. Skulle passa sjukt bra i vårt höga köksfönster!
  Snälla Tradera låt budet räcka till!!!

  SvaraRadera
 4. Jo, alltså jag önskar att jag hittar den optimala byrån till min nya hall! Den ska både vara snygg, vit, inte för stor och ha många praktiska lådor :/ Sedan är hallen klar! Ser framför mig hur fint det blir och så ska jag ha en stor vit orkidé på byrån :)

  Jag har aldrig haft en snygg mössa så om jag vinner tar jag den själv, röd med vita stjärnor!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Högst upp på min önskelista står en eames gungstol. Galet snygg och galet dyr! =)Om jag vinner så ska en kompis kommande gosse få bära upp en snygg grön klöver mössa i maj när han beräknas komma till världen. Håller tummarna och hoppas!

  KRaM! C

  SvaraRadera
 6. Högst upp på min önskelista är ett nytt köksbord, helst ett vitt runt bord med en ny snygg lampa till. Vårt bord är så slitet att det snart knappt duger att äta vid men det är liksom inte lönt att byta ut det ännu :-).

  Mössan skulle vara turkos med vita stjärnor och den skulle jag ta själv, har för liten storlek så det är helt hopplöst att köpa en snygg mössa! Sen skulle jag beställa matchande till barnen :-)!

  SvaraRadera
 7. På min lista på saker som skulle sitta fint i mitt liv är en vit String Hylla och en Aalto vas från Ittala för att sätta fina vår tulpaner i.

  OM jag skulle bli den lyckliga vinnaren av en flott mössa, så önskar jag tyget med vita fordon på rosa/ceris (vet inte hur det stavas)grund till min lilla tjej som var "planerat" att bli en lite kille.

  SvaraRadera
 8. Jag önskar mig ett nytt köksbord med tillhörande stolar, typ Mios Plain eller någon annan fin kopia av dyra originalet.

  Mössan som jag önskar på mitt eget huvud ska vara röd med vita stjärnor.

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Hej,
  jag vill vara med! Mårbackapelargoner i fina waldemarsuddekrukor är mitt bästa tips. Jag vill ha en mössa - i valfritt möster! Ha en fin helg! Kram i mängder!

  SvaraRadera
 10. På min önskelista står en gammal spegeldörr så att jag kan bygga mig ett snyggt soffbord av den. Mössan skulle jag vilja sätta på min egen knopp och får gärna vara röd med vita stjärnor. Kram kram!

  SvaraRadera
 11. På min önskelista står ett nytt fint överkast till vårt sovrum!

  Jag skulle vilja ha en grön med vita klöver till nån av mina barn!

  Kramar/Hannah

  SvaraRadera
 12. Jag önskar mig mer delar till min spisa ribb servis =) Om jag vann skulle jag vilja ha en cerise med vita stjärnor-mössa till mig själv eftersom mina syskonbarns mösslådor ändå svämmar över.. Kram Fannie

  SvaraRadera