lördag 16 juni 2012

Mera tetror

Fem nya tetror har producerats. De ska bli små presenter när gulliga I-L ska hälsa på sina vänninor i sommar.

Sydda i tyger från Ikea, Mairo och Ohlssons.

Mina tetror har blivit mer avancerade för varje gång jag har sytt dem, man utvecklar och lägger till. Men nu är jag nöjd med resultatet och materialet. De är sydda i bomullstyger och fodrade med prickig vaxduk, vilket gör den tålig om man tex vill använda den som sminkväska. Den blir också ännu mer stadig och håller formen jättebra. Dragkedjan är 15 cm lång och den är sydd med en extra söm/stickning runt kanten vilket ger en snygg finish. Om du är sugen att göra en egen hittar du beskrivning här. Annars får du gärna beställa en av mig för 50 kr!

3 kommentarer:

 1. Hej Ida!
  Underbara tetror! Kan jag få beställa 3 stycken? Det är till två små flickor, 9 och 6 år. Och till en blivande mamma. Jag litar på ditt tyg och färg val.
  Vi träffades hos Sofia på hennes fest. Det går nog att ordna med frakten till Åsele. Min man ska till Umeå på torsdag om det inte fixar sig på annat sätt. Hur betalar jag?
  Med vänlig hälsning, Karin Kivimäki

  SvaraRadera
 2. Hej. Älskar den prickiga med rosa dragkedja och vill gärna köpa en. Maila mig på jessica@86ed.se

  SvaraRadera
 3. Hejsan, är det fortfarande möjligt att beställa några tetror för 50kr st, isf vill jag gärna beställa 3st:). Du kan maila mig på lindalundba@hotmail.com. Med vänlig hälsning/Linda

  SvaraRadera