fredag 10 februari 2012

Kladdigt värre

 Morgonens bestyr blev att baka en kladdkaka till fredagsmyset. Mest för att lilla fröken vill äta upp smeten från slickepotten ;)

 Nu har vi dagens lugna stund, lillgubben sover som en stock och Lotta på Bråkmakargatan rullar på dvdn...Jag passar på att ta en kopp kaffe och funderar lite på min blivande vårgarderob!

2 kommentarer:

 1. Oj, vad gott det såg ut med kladdkaka! Tänkte lämna ett litet spår då jag tittar in här lite nu och då. Det skulle verkligen vara kul att se ert hem live då det mesta du visat verkligen faller mig i smaken. Jag gillar ju också prickar och färger men har inte vågat ta ut svängarna lika mycket. Det kanske blir ändring på det nu när vi köpt ett hus, där man har möjlighet att påverka lite mer. Kram från Emma Berg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja...nu är man proppmätt för resten av kvällen :)
   Så roligt att få en hälsning från er som kikar in hos mig! Och så spännande med huset! Det är bara att ösa på med färg och mönster, det mesta går ju att måla om när man blir less... Visste inte att du hade en blogg?! Den ska jag börja kolla och följa dina projekt. Ni får komma hit när ni kommer till stan, vore jättekul!

   Kram Tippbritta

   Radera